Κολύμβηση: Εκτός τελικού η Ελλάδα στα 4Χ100 μικτή ομαδική ανδρών
Η εθνική ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 4Χ100μ. μικτή ομαδική ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η ελληνική ομάδα, την οποία αποτελούσαν οι Απόστολος Χρήστου, Παναγιώτης Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος και Κριστιάν Γκολομέεβ, κάλυψε την απόσταση στον προκριματικό σε 3:36.75 και κατέλαβε την όγδοη θέση στην 2η προκριματική σειρά και την 15η στο σύνολο, μένοντας εκτών των οκτώ ταχύτερων ομάδων που πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό.
Η εθνική ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 4Χ100μ. μικτή ομαδική ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η ελληνική ομάδα, την οποία αποτελούσαν οι Απόστολος Χρήστου, Παναγιώτης Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος και Κριστιάν Γκολομέεβ, κάλυψε την απόσταση στον προκριματικό σε 3:36.75 και κατέλαβε την όγδοη θέση στην 2η προκριματική σειρά και την 15η στο σύνολο, μένοντας εκτών των οκτώ ταχύτερων ομάδων που πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».