Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βαριά» φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Ομόνοια

«Βαριά» φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Ομόνοια

Μία εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μπρόντμπι, στα play off του Europa League, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε έντονα με την αμυντική του εικόνα στο φιλικό με την Ομόνοια, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 0-3 στο φιλικό ματς που διεξήχθη επί κυπριακού εδάφους.

Μία εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μπρόντμπι, στα play off του Europa League, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε έντονα με την αμυντική του εικόνα στο φιλικό με την Ομόνοια, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 0-3 στο φιλικό ματς που διεξήχθη επί κυπριακού εδάφους.

Οι δοκιμές που έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι, σε πρόσωπα και σχήματα, αλλά και η απουσία του Ροντρίγκο Μολέδο από το κέντρο της άμυνας, σαφώς και επηρέασαν τον τρόπο παιχνιδιού των «πρασίνων», παρ΄ όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή ενόψει του κρίσμου αγώνα με τους Δανούς στις 18 του μήνα.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ρέις-Ιβανόφ, ήταν… εκτός αγώνα, από τα άκρα οι Μέστο και Νάνο συνάντησαν πολλά προβλήματα, ενώ και η απουσία του Ζέκα από τη μεσαία γραμμή ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 24΄ με τον Ντάρμπισιρ, στο 57’ ο Αγκάγιεφ έκανε το 2-0 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σέρινταν στο 80΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΜΟΝΟΙΑ (Τζον Κάρβερ): Παναγή (75’ Κότσαρης) -Δημητρίου (58’ Φλορέσκου), Νασιμέντο (88’ Κονόμης), Παντελιάδης, Μαργκάσα (58’ Καρλίτος)- Τουρέ, Φυλακτού- Αγκάγιεφ, Κλέιτον (58’ Ορσουλιτς), Χριστοφή (58’ Σέρινταν)- Ντάρμπισιρ (81’ Φραγκέσκου).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Κοτσόλης (46’ Ο. Βλαχοδήμος)- Μέστο (68’ Μαρινάκης), Ρέις (68’ Ευαγγέλου), Ιβανόφ (46’ Γουακάσο), Νάνο- Κουτρουμπής, Λεντέσμα (68’ Στάικος)- Λουντ, Νάνο- Βιγιαφάνες (68’ Βλαχοδήμος), Μπουμάλ (46’ Ιμπάρμπο)- Λέτο (68’ Ρινάλντι).

Στραματσόνι: «Με τη Μπρόντμπι θα δείτε μία διαφορετική ομάδα»

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ομόνοια στην Κύπρο. Ο τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε για κακή νοοτροπία των παικτών του, ωστόσο, δεν έδειξε να ανησυχεί ενόψει του αγώνα με τη Μπρόντμπι.

«Αυτός δεν ήταν πραγματικός Παναθηναϊκός, αλλά αυτό συμβαίνει μερικές φορές. Δεν παίξαμε καθόλου καλά, ιδιαίτερα στην άμυνα. Ήταν το δυνατό μας σημείο στα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς δε δεχτήκαμε γκολ. Για να είμαι ειλικρινής στο σημερινό ματς αρκετοί παίκτες μας δεν αντιμετώπισαν με σωστή νοοτροπία τον αγώνα», τόνισε ο Στραματσόνι, ο οποίος ρωτήθηκε εάν ανησυχεί ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μπρόντμπι: «Δεν ανησυχώ, καθώς σε λίγες μέρες θα δείτε τον πραγματικό Παναθηναϊκό.»

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με την Ομόνοια, ο Στραματσόνι επισήμανε: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Δεν προσεγγίσαμε σωστά αυτό το φιλικό, κυρίως αμυντικά. Δεν είναι μόνο θέμα ενός παίκτη, του Μολέδο ή των παικτών που δεν ήταν εδώ. Το μόνο θετικό απόψε ήταν οι οπαδοί μας, που ήταν φανταστικοί. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς. Είμαι βέβαιος ότι στο επόμενο θα δείτε μία διαφορετική ομάδα.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024