Βομβιστική επίθεση στην Κουέτα του Πακιστάν με στόχο τις δυνάμεις ασφαλείας
Τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν το πρωί στην πόλη Κουέτα του Πακιστάν, από την έκρηξη αυτοσχέδιας νάρκης δρόμου κατά τη διέλευση οχήματος των δυνάμεων ασφαλείας, λίγες ημέρες μετά την πολύνεκρη επίθεση σε νοσοκομείο της πόλης.
Τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν το πρωί στην πόλη Κουέτα του Πακιστάν, από την έκρηξη αυτοσχέδιας νάρκης δρόμου κατά τη διέλευση οχήματος των δυνάμεων ασφαλείας, λίγες ημέρες μετά την πολύνεκρη επίθεση σε νοσοκομείο της πόλης.
Η αυτοσχέδια νάρκη είχε ως στόχο αστυνομικό προσωπικό, το οποίο συνόδευε τοπικό δικαστή, χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό που πυροδοτήθηκε με τηλεχειρισμό και περιείχε τρία ή τέσσερα κιλά εκρηκτικής ύλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν μετά από εκατέρωθεν απορρίψεις των σχεδίων για τερματισμό του πολέμου
- Η επιστήμη βρήκε το «μυστικό» για την απόλυτη χαλάρωση
- Καιρός: Καλοκαιράκι από Δευτέρα – Πάνω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442