Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ ο Γιώργος Στράτος

Αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ ο Γιώργος Στράτος

Αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο πρόεδρος της Super League και α΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Στράτος. Αυτό συνέβη όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μαζί με το όνομα του εκπροσώπου της ΕΠΟ στην υπό σύσταση Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών για το πρωτάθλημα της Λίγκας (Δημήτρης Γκρούτσης), ανακοίνωσε ότι οι Γκρούτσης και Σαραϊδάρης, που είναι ο εκπρόσωπος της Super League στην ίδια Επιτροπή, είχαν ήδη αποφασίσει τον ορισμό του Δημήτρη Καλύβα ως τρίτου μέλους της επιτροπής, όπως προβλέπεται στο πλαίσιο του «ισπανικού μοντέλου».

Αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο πρόεδρος της Super League και α΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Στράτος.

Αυτό συνέβη όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μαζί με το όνομα του εκπροσώπου της ΕΠΟ στην υπό σύσταση Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών για το πρωτάθλημα της Λίγκας (Δημήτρης Γκρούτσης), ανακοίνωσε ότι οι Γκρούτσης και Σαραϊδάρης, που είναι ο εκπρόσωπος της Super League στην ίδια Επιτροπή, είχαν ήδη αποφασίσει τον ορισμό του Δημήτρη Καλύβα ως τρίτου μέλους της επιτροπής, όπως προβλέπεται στο πλαίσιο του «ισπανικού μοντέλου».

Αυτό όμως διαψεύστηκε σχεδόν αμέσως από τον Δημήτρη Σαραϊδάρη, στην επικοινωνία που είχε μαζί του ο Γιώργος Στράτος.

Επίσης, σε άλλο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην επικύρωση των πινάκων διαιτητών, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών, ο πρόεδρος της Super League διαπίστωσε ότι οι πίνακες ήταν ήδη έτοιμοι και θα ετίθεντο προς έγκριση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, χωρίς η υπό σύσταση Επιτροπή, κατά το «ισπανικό μοντέλο», να έχει την παραμικρή συμμετοχή στην κατάρτισή τους, αλλά και ενημέρωση.

Κατά την αποχώρησή του ο πρόεδρος της Λίγκας απηύθυνε έκκληση στον πρόεδρο και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προκειμένου ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ με τον αρχιδιαιτητή της Super League να βρεθούν και να συζητήσουν, προκειμένου να βρουν κοινή συνισταμένη στο όνομα του αρχιδιαιτητή επιδιαιτητή, όπως προβλέπεται από το «ισπανικό μοντέλο» και οι τρεις τους να συνεργαστούν για την κατάρτιση των πινάκων.

Σαραϊδάρης: «Καμία συμφωνία με Γκρούτση για Καλύβα»

Ο εκπρόσωπος της Super League στην υπό σύσταση Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών διέψευσε με δήλωσή του ότι υπήρξε συμφωνία με τον ομόλογό του στην ΕΠΟ, Δημήτρη Γκρούτση, για το τρίτο μέλος αυτής της Επιτροπής.

«Το πρωί επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος και μου μετέφερε ότι στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναφέρθηκε ότι εγώ και ο κ. Δημήτρης Γκρούτσης είχαμε έρθει σε συμφωνία για το τρίτο μέλος της Επιτροπής, ο οποίος θα ήταν ο κ. Δημήτρης Καλύβας» δήλωσε ο πρώην διαιτητής.

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε μίλησα επ’ αυτού του θέματος με τον κ. Γκρούτση, για τον απλό λόγο ότι δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ ο ορισμός του. Επίσης θα ήθελα να τονίσω κατηγορηματικά ότι ουδεμία συμμετοχή είχα, ως εκπρόσωπος της Super League, στην κατάρτιση των νέων πινάκων και ούτε καν ενημέρωση», συμπλήρωσε ο Σαραϊδάρης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024