Πυροσβέστης κλήθηκε σε συμβάν και βρήκε νεκρή την μητέρα του
Νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού της, λίγη ώρα μετά την εκδήλωση φωτιάς στον ίδιο χώρο, βρέθηκε μια 82χρονη, στα Καλάβρυτα. Μάλιστα, ο ένας από τους πυροσβέστες που πήγαν στο σπίτι για την κατάσβεση της φωτιάς, ήταν ο γιος της.
Νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού της, λίγη ώρα μετά την εκδήλωση φωτιάς στον ίδιο χώρο, βρέθηκε μια 82χρονη, στα Καλάβρυτα. Μάλιστα, ο ένας από τους πυροσβέστες που πήγαν στο σπίτι για την κατάσβεση της φωτιάς, ήταν ο γιος της.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε κλήση για φωτιά σε διώροφο σπίτι επί της οδού Δερβενακίων, στα Καλάβρυτα.
Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι, ο γιος της 82χρονης βρήκε την μητέρα του πεσμένη στον χώρο της κουζίνας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Αμέσως μετά η ηλικιωμένη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Όσον αφορά στην φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν ενδείξεις για φωτιά στον χώρο της κουζίνας και συγκεκριμένα σε μαγειρικό σκεύος, που βρισκόταν πάνω σε εστία υγραερίου.
Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής πραγματοποιεί έρευνες για το περιστατικό.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).