Τζούντο (Γ): Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ιαπωνία (-70κ.)
Το δεύτερο, μέχρι στιγμής, χρυσό μετάλλιο της Ιαπωνίας στο Ολυμπιακό τουρνουά τζούντο «Ρίο 2016» κατέκτησε η Χαρούκα Τατσιμότο. Η 26χρονη, τέσσερα χρόνια μετά την έβδομη θέση στο Λονδίνο, βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητριών στα -70 κιλά μετά τη νίκη με Ippon (σε λιγότερο από τρία λεπτά) επί της Γιούρι Αλβεάρ από την Κολομβία (Νο-2 στον κόσμο).
Το δεύτερο, μέχρι στιγμής, χρυσό μετάλλιο της Ιαπωνίας στο Ολυμπιακό τουρνουά τζούντο «Ρίο 2016» κατέκτησε η Χαρούκα Τατσιμότο.
Η 26χρονη, τέσσερα χρόνια μετά την έβδομη θέση στο Λονδίνο, βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητριών στα -70 κιλά μετά τη νίκη με Ippon (σε λιγότερο από τρία λεπτά) επί της Γιούρι Αλβεάρ από την Κολομβία (Νο-2 στον κόσμο).
Να σημειωθεί, ότι η Ιαπωνία κατακτέκτησε το τρίτο χρυσό μετάλλιο στη συγκεκριμένη κατηγορία από το 2004 (Μασάε Ουένο), με μοναδική… παραφωνία το 2012 οπότε και στην κορυφή ανέβηκε η Γαλλίδα Λουσί Ντεκός.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Γράφονται πολλά για παίκτες που «πάνε» και «φεύγουν» από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως η συγκέντρωση όλων πρέπει να είναι στο 100%, τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία