
Πρασίνισε το νερό στο κολυμβητήριο καταδύσεων «Μαρία Λενκ» στο Ρίο
Σε... πράσινα νερά κατέληγαν οι προσπάθειες των αθλητριών στον αποψινό τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων από πλατφόρμα 10μ., στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Το νερό στο καταδυτήριο του κολυμβητηρίου «Μαρία Λενκ» είχε σήμερα ένα έντονο πράσινο χρώμα, γεγονός που φυσικά προβλήματισε τις αθλήτριες.
Σε… πράσινα νερά κατέληγαν οι προσπάθειες των αθλητριών στον αποψινό τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων από πλατφόρμα 10μ., στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Το νερό στο καταδυτήριο του κολυμβητηρίου «Μαρία Λενκ» είχε σήμερα ένα έντονο πράσινο χρώμα, γεγονός που φυσικά προβλήματισε τις αθλήτριες.
Μία εξ αυτών μάλιστα, η Τόνια Κάουτς από τη Μεγάλη Βρετανία, διαμαρτυρήθηκε ότι δεν μπορούσε καν να δει την παρτενέρ της, Λόις Τόουλσον, κάτω από το νερό.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της FINA, Κορνέλ Μαρκουλέσκου, προσπάθησε να υποβαθμίσει το συμβάν. «Δεν υπήρχε κίνδυνος για τους καταδύτες, απλώς δεν ήταν καλή εικόνα για την τηλεοπτική κάλυψη», δήλωσε ο υψηλόβαθμος παράγοντας της διεθνούς ομοσπονδίας στο πρακτορείο Ρόιτερ, προσθέτοντας ότι το πρόβλημα μάλλον οφείλεται σε προβληματικό φίλτρο ή κακή ποιότητα νερού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ανάληψη ευθύνης» για την αναστάτωση στην Κυψέλη – «Διαρροή εδαφικού πολφού από αγωγό αποχέτευσης» λέει η Ελληνικό Μετρό
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα



