Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πελέ: «Θέλω να βοηθήσω στην τελετή λήξης»

Πελέ: «Θέλω να βοηθήσω στην τελετή λήξης»

Ακόμη συζητιέται στη Βραζιλία η άρνηση του Πελέ να είναι ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος στην τελετή έναρξης των 31ων Ολυμπιακών αγώνων «Ρίο 2016», στο «Μαρακανά». Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος ήταν η επιλογή της Ολυμπιακής επιτροπής της διοργανώτριας χώρας, αλλά αρνήθηκε την τιμή, λόγω εμπλοκής των χορηγών του, επικαλούμενος πάντως... λόγους υγείας.

Ακόμη συζητιέται στη Βραζιλία η άρνηση του Πελέ να είναι ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος στην τελετή έναρξης των 31ων Ολυμπιακών αγώνων «Ρίο 2016», στο «Μαρακανά».

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος ήταν η επιλογή της Ολυμπιακής επιτροπής της διοργανώτριας χώρας, αλλά αρνήθηκε την τιμή, λόγω εμπλοκής των χορηγών του, επικαλούμενος πάντως… λόγους υγείας.

Πολλά ήταν τα σχόλια εις βάρος του «βασιλιά» στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού αρχικά επικαλέστηκε πρόβλημα άδειας από τους χορηγούς του και στη συνέχεια δήλωσε πως πήρε άδεια, αλλά αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του θρυλικού ποδοσφαιριστή, Χοσέ Φόρνος Ροντρίγκες, ο 75χρονος σούπερ σταρ εξετάστηκε από γιατρούς και του συνέστησαν να μην συμμετάσχει στην τελετή έναρξης των αγώνων. Αυτό, όμως, δεν έγινε πιστευτό από τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι κατηγόρησαν τον Πελέ, πως προτιμά τα χρήματα των χορηγών του, από τη χώρα του στην τελετή έναρξης.

Τώρα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δήλωσε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως θέλει να βοηθήσει στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών: «Συνεχίζω τη φυσιοθεραπεία για τον ώμο μου και ελπίζω να λάβω μέρος στην τελετή λήξης. Θέλω πολύ να βοηθήσω να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο οι καταπληκτικοί αυτοί αγώνες», τόνισε σχετικά ο Πελέ.

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής της Βραζιλίας, Κάρλος Αρτούρ Νούζμαν, είχε επιλέξει προσωπικά τον Πελέ, με τη σύμφωνη γνώμη της ΔΟΕ, για την έναρξη και τώρα κανείς δεν ξέρει, αν θα του δώσει την ευκαιρία να λάβει μέρος στην τελετή λήξης.

Ο Πελέ, που θεωρείται από πολλούς ως ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, έπαιξε σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα και είναι ο μόνος παίκτης που έχει κερδίσει το τρόπαιο τρεις φορές: το 1958 στη Σουηδία, όταν ήταν μόλις 17, το 1962 στη Χιλή και το 1970 στο Μεξικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024