Φιλική… γκολάρα Αθανασιάδη στο «διπλό» του ΠΑΟΚ με Ατρόμητο
Με το εκπληκτικό γκολ του Κλάους Αθανασιάδη στο φινάλε (κρέμασε από το ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής τον Γκορμπούνοφ) ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο σε φιλικό ματς που έγινε στο Περιστέρι. Απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε αμυντικά κενά, αλλά μεσοεπιθετικά ήταν καλός και είχε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλο γκολ, με κορυφαία το δοκάρι του Ευθύμη Κουλούρη.
Με το εκπληκτικό γκολ του Κλάους Αθανασιάδη στο φινάλε (κρέμασε από το ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής τον Γκορμπούνοφ) ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο σε φιλικό ματς που έγινε στο Περιστέρι.
Απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε αμυντικά κενά, αλλά μεσοεπιθετικά ήταν καλός και είχε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλο γκολ, με κορυφαία το δοκάρι του Ευθύμη Κουλούρη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.