Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A7 2107: Η αξία τη διαφορετικότητας

Audi A7 2107: Η αξία τη διαφορετικότητας

Το Audi A7 διατηρεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του και ταυτόχρονα μια ξεχωριστή θέση στην τετράθυρη-coupe γκάμα της Audi.

Τη συνέχεια της εμπορικής του πορείας εξασφάλισε το μεγαλύτερο σε διαστάσεις τετράθυρο coupe που διαθέτει στην γκάμα της η Audi.

Μέσα στην επόμενη χρονιά το Audi Α7 θα αποκτήσει τη δεύτερη κατά σειρά γενιά του, διατηρώντας παρά τις αντίθετες προβλέψεις την ιδιαιτερότητα των σχεδιαστικών του γραμμών.

Το νέο A7 πρόκειται να βασιστεί στην πλατφόρμα του Audi Q7, υιοθετώντας παράλληλα αρκετές από τις τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις που συναντάμε στο κορυφαίο SUV της γερμανικής φίρμας.

Η μείωση του συνολικού βάρους θα επιτρέψει στα ούτως ή άλλως αποδοτικότερα σύνολα να οδηγήσουν την κατανάλωση καυσίμου σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα, χωρίς παρόλα αυτά να αποκλείεται και η εξέλιξη plug-in υβριδικών εκδόσεων οι οποίες με τη σειρά τους θα χαρίσουν στο μεγαλοπρεπές τετράθυρο coupe ηλεκτροκίνητες ιδιότητες.

Το νέο A7 θα ακολουθήσει το συμβατικότερο σε επίπεδο σχεδίασης A8, σε μια προσπάθεια ανανέωσης της γκάμας πολυτελών προτάσεων της Audi.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024