Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξαφνικά εμπόδια στον δρόμο για την Κεντροαριστερά

Ξαφνικά εμπόδια στον δρόμο για την Κεντροαριστερά

Tα περί αναλογικής σύνθεσης του οργάνου που θα οδηγήσει το νέο σχήμα της κεντροαριστεράς σε συνέδριο που προανήγγειλε η Φ.Γεννηματά προκάλεσαν δυσαρέσκεια στο Ποτάμι. «Αν εκλεγεί ο Στ.Θεοδωράκης αρχηγός της παράταξης από τη βάση θα πρέπει να έχει ένα πασοκικό συμβούλιο» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Tα περί αναλογικής σύνθεσης του οργάνου που θα οδηγήσει το νέο σχήμα της κεντροαριστεράς σε συνέδριο που προανήγγειλε η Φώφη Γεννηματά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση από το Ποτάμι.

Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Ο εκλεγμένος επικεφαλής και ένα αναλογικής σύνθεσης συντονιστικό πολιτικό όργανο θα οδηγήσουν το νέο σχήμα σε ένα συνέδριο την ερχόμενη Άνοιξη».

Από τα γραφεία του Ποταμιού υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια. «Για μια ακόμα φορά η Φώφη αποδεικνύει ότι κινείται με βάση τα δικά της συμφέροντα και όχι τα συμφωνηθέντα» λένε συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη, σύμφωνα με Τα Νέα.

Και συνεχίζουν: «Αν εκλεγεί ο Σταύρος Θεοδωράκης αρχηγός της παράταξης από τη βάση θα πρέπει να έχει ένα πασοκικό συμβούλιο».

Από το Ποτάμι σημειώνουν ότι «ή θα πάμε σε καθαρή εκλογή χωρίς χειροπέδες στα χέρια του αρχηγού ή δεν θα πάμε σε εκλογή».

Στην ίδια συνέντευξη η Φώφη Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι «τέλος Αυγούστου γίνονται οι τελικές συζητήσεις και συνεννοήσεις χωρίς κανένα περιθώριο αναβολών και καθυστερήσεων».

Ωστόσο, τα στελέχη του Ποταμιού έχουν τοποθετήσει τις τελικές συζητήσεις περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, όπως σημειώνουν Τα Νέα, όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν αποδυθεί σε ένα είδος προεκλογικής εκστρατείας εν όψει της εκλογής του νέου αρχηγού, περί τον Νοέμβριο, στο πιο αισιόδοξο σενάριο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024