Την ώρα που στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε αναμονή εξελίξεων για το θέμα του προπονητή (με τον Ουζουνίδη να βρίσκεται stand by), αλλά και τα μεταγραφικά, ο Αρτούρ Μαζουακού αποτελεί παρελθόν, καθώς το πρωί του Σαββάτου «πέταξε» για Αγγλία, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της της Premier League που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι η Γουέστ Χαμ. Η πώληση του Γάλλου μπακ θα αποφέρει στα ταμεία των Πειραιωτών περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο κάνουν επαφές με πολλούς μάνατζερ προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη περίπτωση τόσο στο θέμα του προπονητή, όσο και στους ποδοσφαιριστές.
Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Ολυμπιακό, καθώς την Κυριακή υπάρχει το φιλικό τεστ με τη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να δοθεί η λίστα με τους δηλωμένους παίκτες για το Europa League!

Η πώληση του Μαζουακού ωστόσο, ήταν προγραμματισμένη να γίνει και αυτό επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ Πάνος Γαλαριώτης που συνόδευσε τον παίκτη στο Λονδίνο.

Πλέον, ο Μαζουακού θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εάν όλα πάνε καλά, θα… βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του να «τρέξει» και η μεταγραφική ενίσχυση στους «ερυθρόλευκους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ