Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστροφή από το Ισραήλ: Ποιοι ήρθαν για να... φύγουν

Επιστροφή από το Ισραήλ: Ποιοι ήρθαν για να… φύγουν

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή του Ολυμπιακού, που επέστρεψε από το Ισραήλ με έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό που όπως ήταν λογικό… σφράγισε και τα στόματα παικτών - προπονητών και στελεχών της ΠΑΕ που συνόδευσαν την ομάδα. Η Χαποέλ Μπερ Σεβά αποτελεί παρελθόν, όπως και το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League και φυσικά κανείς δεν είχε διάθεση για σχόλια, δηλώσεις και εξηγήσεις.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή του Ολυμπιακού, που επέστρεψε από το Ισραήλ με έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό που όπως ήταν λογικό… σφράγισε και τα στόματα παικτών – προπονητών και στελεχών της ΠΑΕ που συνόδευσαν την ομάδα.

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά αποτελεί παρελθόν, όπως και το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League και φυσικά κανείς δεν είχε διάθεση για σχόλια, δηλώσεις και εξηγήσεις.

Το μόνο χαρακτηριστικό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν τα σκυθρωπά πρόσωπα που έδειχνε πως όλοι αντιλαμβάνονται το μέγεθος της αποτυχίας.

Ωστόσο, η μέρα δεν θα είναι καθόλου εύκολη για τους ερυθρόλευκους που θα το απόγευμα (19:00) έχουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βίκτορ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ενώ εξελίξεις αναμένονται και στο ρόστερ, κάτι που είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου. Το ποιοι παίκτες θα λύσουν τα συμβόλαιά τους ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, όμως, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις.

Εξάλλου, οι Πειραιώτες πιέζονται και χρονικά καθώς ακολουθεί την Κυριακή το φιλικό με τη Μπεσίκτας, ενώ υπάρχει σύντομα και η υποχρέωση της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League μέσω των πλέι οφ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024