Μπλόκο σε 7,5 τόνους κοκαΐνης από τις αρχές της Βολιβίας
Η αστυνομία της Βολιβίας κατάσχεσε 7,5 τόνους κοκαΐνης η οποία προοριζόταν για την Ονδούρα και πιθανόν τις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος. Η αξία της κοκαΐνης υπερβαίνει τα 313 εκατομμύρια ευρώ.
Η αστυνομία της Βολιβίας κατάσχεσε 7,5 τόνους κοκαΐνης η οποία προοριζόταν για την Ονδούρα και πιθανόν τις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.
Η αξία της κοκαΐνης υπερβαίνει τα 313 εκατομμύρια ευρώ.
Ο υπουργός Εσωτερικών Κάρλος Ρομέρο πρόσθεσε πως η κοκαΐνη βρέθηκε σε φορτηγά που μετέφεραν ορυκτά και διέσχιζαν ορεινό δρόμο που συνδέει τη Βολιβία με τα λιμάνια της Χιλής.
Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί τρία άτομα.
Τον Μάιο, η αστυνομία της Κολομβίας είχε κατασχέσει 8 τόνους από το ίδιο ναρκωτικό, μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες στην ιστορία της χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Βάγια Νέστορα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα
- Σχέσεις: Η μία συνήθεια που έχουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια
- Νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ λένε ότι έπληξαν «90 στόχους» στο Ιράν – «Δεν ξέρω αν αξίζουν συμφωνία» λέει ο Τραμπ
- Εξετάζεται παράταση στις φορολογικές δηλώσεις
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Συνταγή: Παπουτσάκια με κολοκύθια και κιμά
- Ο κανιβαλισμός – κυριολεκτικά – κάνει κακό στην υγεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442