Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολυμπιακή κοινότητα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο, το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», σύμφωνα με το οποίο είναι στημένο το Ολυμπιακό τουρνουά της πυγμαχίας! Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι περισσότεροι αγώνες του τουρνουά της πυγμαχίας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών για τα μετάλλια, ενδέχεται να είναι στημένοι από ένα κύκλωμα παραγόντων της παγκόσμιας ομοσπονδίας (ΑΙΒΑ) και διαιτητών.
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολυμπιακή κοινότητα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο, το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», σύμφωνα με το οποίο είναι στημένο το Ολυμπιακό τουρνουά της πυγμαχίας!
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι περισσότεροι αγώνες του τουρνουά της πυγμαχίας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών για τα μετάλλια, ενδέχεται να είναι στημένοι από ένα κύκλωμα παραγόντων της παγκόσμιας ομοσπονδίας (ΑΙΒΑ) και διαιτητών.
Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται μαρτυρίες παραγόντων, που διατηρούν την ανωνυμία τους υπό το φόβο «αντιποίνων» κατά των ίδιων και των αθλητών των χωρών τους, και τις συνδυάζει με τις ολοένα εντεινόμενες φωνές περί διαφθοράς και οικονομικής κακοδιαχείρισης στους κόλπους της ΑΙΒΑ.
Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει πως υπάρχει μία ομάδα παραγόντων της ΑΙΒΑ, η οποία στο παρασκήνιο χειραγωγεί τόσο την κλήρωση των διαιτητών όσο και τον τρόπο που αυτοί διευθύνουν τους αγώνες, ώστε να εξασφαλίζει ότι στο τέλος θα νικούν συγκεκριμένοι πυγμάχοι.
Παράγοντας της διεθνούς ομοσπονδίας αποκάλυψε στον «Guardian» ότι κάποιοι κριτές και διαιτητές στο Ρίο θα είναι διεφθαρμένοι από το κύκλωμα αυτό με σκοπό τη χειραγώγηση των αγώνων και την προώθηση συγκεκριμένων πυγμάχων.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.