Δύο μοναχές νεκρές σε τροχαίο στην εθνική οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης
Δύο μοναχές έχασαν τη ζωή τους και μία τρίτη τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο 9ο χλμ της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης.
Δύο μοναχές έχασαν τη ζωή τους και μία τρίτη τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο 9ο χλμ της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το ΙΧ με τις τρεις γυναίκες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.
Η Πυροσβεστική που έσπευσε επί τόπου απεγκλώβισε νεκρές μια 73χρονη και μια 48χρονη μοναχή, ενώ η τρίτη ηλικίας 41 ετών τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά
- Ταξίδια: Οι 4+1 τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο του 2026