
Εθνική Τράπεζα: Παράταση στα κονδύλια για προγράμματα του ΕΤΕΑΝ
Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι συνεχίζει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου την παροχή χαμηλότοκων δανείων μέσω των προγραμμάτων του ΕΤΕΑΝ: «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση».
Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι συνεχίζει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου την παροχή χαμηλότοκων δανείων μέσω των προγραμμάτων του ΕΤΕΑΝ: «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση», έχοντας ως βασικό της σκοπό την προώθηση της επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση των επενδύσεων και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση.
Μέσω των προαναφερθέντων προγραμμάτων διατίθενται δάνεια επενδυτικού σκοπού αλλά και δάνεια κεφαλαίου κίνησης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, με στόχο τη δημιουργία συγκριτικού πλεονεκτήματος και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους, αξιοποιώντας τους ευνοϊκούς όρους των προγραμμάτων.
Ήδη, η Εθνική Τράπεζα έχει διαθέσει σε υγιείς επιχειρήσεις συνολικό ύψος δανείων 69,3 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση» και 14,2 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα».
ΌΠως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα επιβεβαιώνει στην πράξη – μέσα και από τα συγκεκριμένα προγράμματα – τη στήριξη των βιώσιμων επιχειρήσεων, με σκοπό την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας και θέσεων εργασίας.
Το στελεχιακό δυναμικό της Εθνικής, έχοντας μακρά εμπειρία στις επιχειρηματικές χρηματοδοτήσεις, είναι σε θέση να ενημερώσει κάθε επιχείρηση για τους όρους των προγραμμάτων και να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Μυστηριώδης γοητεία του πρώην πρωθυπουργού Ατάλ στους… Κινέζους
- ΗΠΑ: 2 εκτελέσεις θανατοποινιτών σε Φλόριντα και Τέξας – Ο ένας περίμενε σχεδόν 50 χρόνια τη θανάτωσή του
- ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο των αρχών με την ένοπλη επίθεση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη