Εθνική Τράπεζα: Παράταση στα κονδύλια για προγράμματα του ΕΤΕΑΝ
Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι συνεχίζει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου την παροχή χαμηλότοκων δανείων μέσω των προγραμμάτων του ΕΤΕΑΝ: «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση».
Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι συνεχίζει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου την παροχή χαμηλότοκων δανείων μέσω των προγραμμάτων του ΕΤΕΑΝ: «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση», έχοντας ως βασικό της σκοπό την προώθηση της επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση των επενδύσεων και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση.
Μέσω των προαναφερθέντων προγραμμάτων διατίθενται δάνεια επενδυτικού σκοπού αλλά και δάνεια κεφαλαίου κίνησης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, με στόχο τη δημιουργία συγκριτικού πλεονεκτήματος και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους, αξιοποιώντας τους ευνοϊκούς όρους των προγραμμάτων.
Ήδη, η Εθνική Τράπεζα έχει διαθέσει σε υγιείς επιχειρήσεις συνολικό ύψος δανείων 69,3 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση» και 14,2 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα».
ΌΠως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα επιβεβαιώνει στην πράξη – μέσα και από τα συγκεκριμένα προγράμματα – τη στήριξη των βιώσιμων επιχειρήσεων, με σκοπό την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας και θέσεων εργασίας.
Το στελεχιακό δυναμικό της Εθνικής, έχοντας μακρά εμπειρία στις επιχειρηματικές χρηματοδοτήσεις, είναι σε θέση να ενημερώσει κάθε επιχείρηση για τους όρους των προγραμμάτων και να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
- «Αδειάζουν» στελέχη της ΝΔ τον Γεωργιάδη για την επίθεση στον Τσίπρα – Ανευθυνότητα να καταγγέλλει διαφθορά χωρίς στοιχεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442