Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερώτηση 57 βουλευτών της ΝΔ για τις αυξημένες προσφυγικές ροές

Ερώτηση 57 βουλευτών της ΝΔ για τις αυξημένες προσφυγικές ροές

Επίκαιρη ερώτηση σε τέσσερις υπουργούς κατέθεσαν 57 βουλευτές της ΝΔ, αναδεικνύοντας τους κινδύνους από το ενδεχόμενο κατάρρευσης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό. Επισημαίνουν ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αύξηση των προσφυγικών ροών και τονίζουν ότι η χώρα δεν μπορεί να βρεθεί απροετοίμαστη μπροστά στο ενδεχόμενο να κατακλυστεί από χιλιάδες πρόσφυγες.

Επίκαιρη ερώτηση σε τέσσερις υπουργούς κατέθεσαν 57 βουλευτές της ΝΔ, αναδεικνύοντας τους κινδύνους από το ενδεχόμενο κατάρρευσης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό.

Επισημαίνουν ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αύξηση των προσφυγικών ροών και τονίζουν ότι η χώρα δεν μπορεί να βρεθεί απροετοίμαστη μπροστά στο ενδεχόμενο να κατακλυστεί από χιλιάδες πρόσφυγες.

Οι βουλευτές της ΝΔ ζητούν αλλαγή πολιτικής στο μεταναστευτικό αλλά και τη διαμόρφωση ενός εναλλακτικού σχεδίου για να αντιμετωπιστεί το υπαρκτό ενδεχόμενο κατάρρευσης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.

«Στην υποθετική αλλά πλέον πολύ πιθανή περίπτωση να ανοίξει η στρόφιγγα και να κατακλυστούν τα νησιά μας και η χώρα με χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες, οι οποίοι δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα και θα εγκλωβιστούν εδώ, ποια θα είναι η στάση της κυβέρνησης;

»Ποιο είναι το σχέδιο διαχείρισης και αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης; Θα αρκεστεί η κυβέρνηση σε τοποθετήσεις του είδους «δεν έχει σύνορα ή θάλασσα;» Θα δεχθεί να κατακλυστεί η Ελλάδα από ένα τεράστιο και μη διαχειρίσιμο αριθμό προσφύγων και παράνομων μεταναστών;

»Θα επιλέξει να τους κρατήσει εγκλωβισμένους στα νησιά που θα αποβιβάζονται, διαλύοντας πλέον ολοσχερώς τον τουρισμό αλλά και δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις;», τονίζουν στην ερώτηση τους οι βουλευτές της ΝΔ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024