Έρευνες στη Ρόδο για τον εντοπισμό ρώσου τουρίστα που αγνοείται
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμεναρχείου Ρόδου για τον εντοπισμό 39χρονου ρώσου τουρίστα που αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 39χρονος είχε πάει για κατάδυση στην θαλάσσια περιοχή της Κρεμαστής Ρόδου και το μεσημέρι η σύζυγός του ειδοποίησε τις Λιμενικές Αρχές.
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμεναρχείου Ρόδου για τον εντοπισμό 39χρονου ρώσου τουρίστα που αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο 39χρονος είχε πάει για κατάδυση στην θαλάσσια περιοχή της Κρεμαστής Ρόδου και το μεσημέρι η σύζυγός του ειδοποίησε τις Λιμενικές Αρχές.
Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες του Λιμεναρχείου με τη συνδρομή ελικοπτέρου και ιδιωτών εκμισθωτών θαλασσίων μέσων αναψυχής, οι οποίες συνεχίστηκαν έως αργά το βράδυ, χωρίς αποτέλεσμα.
Οι έρευνες συνεχίζονται, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, ενώ έχουν επεκταθεί και στις παραλιακές περιοχές του νησιού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέλος η Δρακάκη από τον Ολυμπιακό
- ΝΑΤΟ: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ κατά του Ιράν, διαλύει για πάντα την Βορειοατλαντική Συμμαχία
- Ξεκίνησαν οι πρώτες αυτοψίες στις περιοχές που έπληξε σφοδρά η κακοκαιρία Erminio
- Δήμος Δελφών: Υποβολή πρότασης σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με στόχο την ανάδειξη του Ελαιώνα της Άμφισσας
- Με 7.000 κόσμο το Χάποελ – Παναθηναϊκός
- «Κέντρα επαναπροώθησης»: Πώς η απέλαση μεταναστών εκτός της ΕΕ θέτει σε κίνδυνο τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Τσακ Νόρις: Το ξέσπασμα της οικογένειας του για ψεύτικα video γύρω από τον θάνατο του – Η οργισμένη ανακοίνωση
- Αγρίνιο: Συνελήφθη άνδρας με πυροβόλο όπλο και σφαίρα στη θαλάμη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442