Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Βροχή» τα γκολ στα φιλικά των «μεγάλων» σε Αμερική και Αυστραλία

«Βροχή» τα γκολ στα φιλικά των «μεγάλων» σε Αμερική και Αυστραλία

Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν την έναρξη των επίσημων ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων και όλες οι ομάδες έχουν μπει στο τελευταία στάδιο προετοιμασίας τους με τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου να πραγματοποιούν παράλληλα φιλικούς αγώνες σε Αμερική, Ασία και Αυστραλία. Σε τέτοιους αγώνες οι... άμυνες πάνε «βόλτα» και οι επιθέσεις παίρνουν «φωτιά» με αποτέλεσμα να έχουμε «βροχή» από γκολ.

Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν την έναρξη των επίσημων ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων και όλες οι ομάδες έχουν μπει στο τελευταία στάδιο προετοιμασίας τους με τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου να πραγματοποιούν παράλληλα φιλικούς αγώνες σε Αμερική και Αυστραλία.

Σε τέτοιους αγώνες οι… άμυνες πάνε «βόλτα» και οι επιθέσεις παίρνουν «φωτιά» με αποτέλεσμα να έχουμε «βροχή» από γκολ.

Λίβερπουλ-Μίλαν 2-0

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Μίλαν στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια, σε φιλική αναμέτρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στους Ντιβόκ Οριγκί (59΄) και Ρομπέρτο Φιρμίνο (73΄).

Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι 3-2

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες της, η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε 3-2 της Τσέλσι, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Αν Χάρμπορ του Μίτσιγκαν, στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αγωνίστηκαν χωρίς τους Μπενζεμά, Μόντριτς, Σέρχιο Ράμος, Χαμές Ροντρίγκες, καθώς και τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ, οι οποίοι δεν έχουν ακολουθήσει την αποστολή στις ΗΠΑ, αλλά έστω κι έτσι προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο, χάρη σε δύο τέρματα του Μαρσέλο (19΄ και 26΄) κι ένα του Μαριάνο Ντίας (35΄). Οι «μπλε» βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με την είσοδο του νεοαποκτηθέντος Μπατσουαγί και του Αζάρ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σκοράροντας στο 78΄ και στο 90΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν 105.800 θεατές, αριθμός ρεκόρ για ποδοσφαιρική αναμέτρηση στις ανατολικές Πολιτείες των ΗΠΑ.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λέστερ 4-0

Με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ολοκλήρωσε η Παρί Σεν Ζερμέν την περιοδεία της στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του International Champions Cup. Μετά τις επιτυχίες επί της Ίντερ και της Ρεάλ, οι πρωταθλητές Γαλλίας επικράτησαν άνετα τα ξημερώματα με 4-0 της Λέστερ στο Κάρσον της Καλιφόρνια, αφήνοντας και πάλι πολύ καλές εντυπώσεις, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Το σκορ άνοιξε ο Εντινσον Καβάνι με πέναλτι στο 26΄ και ακολούθησαν γκολ από τον νεαρό Τζόναθαν Ικονέ (45΄), τον Λούκας Μόουρα (64΄) και τον Οντσόν Εντουάρ (90΄).

Μπάγερν Μονάχου – Ίντερ 4-0

Με πρωταγωνιστή τον Τζούλιαν Γκριν, που πέτυχε χατ-τρικ, η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε άνετα της Ίντερ με 4-1, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Σάρλοτ των ΗΠΑ, στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Ο νεαρός Αμερικανός επιθετικός χρησιμοποιήθηκε στη βασική ενδεκάδα των Βαυαρών από τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του τους Λεβαντόφσκι και Μίλερ, και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 7ο, στο 30ο και στο 35ο λεπτό. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει και ο Ριμπερί (13΄), ενώ το γκολ της τιμής για τους «νερατζούρι» πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ικάρντι.

Μέλμπουρν Βίκτορι-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0

Την ήττα με 1-0 από τη Μέλμπουρν Βίκτορι γνώρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί αυστραλιανού εδάφους. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Τότεναμ, ο Ντιέγκο Σιμεόνε χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο σημερινό ματς, που έγινε στην πόλη Γκίλονγκ, και είδε την ομάδα του να χάνει από ένα γκολ του Ανσελ στο 44ο λεπτό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024