Η UEFA ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τους επαναλληπτικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League. Στο ΑΪΚ – Παναθηναϊκός, ορίστηκε ο Γάλλος Τόνι Σαπρίν, στο ΑΕΚ - Σεντ Ετιέν ο Ισραηλινός Αλόν Γιεφέτ και στο ΠΑΣ – Άλκμααρ ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σορτζενχόφερ.
Η UEFA ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τους επαναλληπτικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League. Στο ΑΪΚ – Παναθηναϊκός, ορίστηκε ο Γάλλος Τόνι Σαπρίν, στο ΑΕΚ – Σεντ Ετιέν ο Ισραηλινός Αλόν Γιεφέτ και στο ΠΑΣ – Άλκμααρ ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σορτζενχόφερ.
Αναλυτικά οι ορισμοί στα ματς των ελληνικών ομάδων: ΑΪΚ – Παναθηναϊκός Διαιτητής: Τόνι Σαπρίν Α’ βοηθός: Χικάμ Ζακρανί Β’ βοηθός: Αλεξαντρέ Βιαλά Τέταρτος διαιτητής: Ολιβιέ Τουάλ
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.