«Ο Άτλας της Ομορφιάς» μέσα από υπέροχες εικόνες γυναικών
Η ρουμάνα φωτογράφος Μιχαέλα Νορότς ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, προκειμένου να συλλάβει τις διαφορετικές εκφράσεις της γυναικείας ομορφιάς σε όλες τις κουλτούρες και σε όλα τα διαφορετικά περιβάλλοντα.
Η ρουμάνα φωτογράφος Μιχαέλα Νορότς ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, προκειμένου να συλλάβει τις διαφορετικές εκφράσεις της γυναικείας ομορφιάς σε όλες τις κουλτούρες και σε όλα τα διαφορετικά περιβάλλοντα.
Η ίδια δηλώνει εντυπωσιασμένη και σημειώνει ότι ο κόσμος πρέπει να δει ότι «η διαφορετικότητα είναι ο πιο μεγάλος μας θησαυρός».
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πορτρέτα γυναικών, ενώ η φωτογράφος λέει λίγα λόγια για κάθε μία από τις γυναίκες που παρουσιάζει. Από την Ιουλία από το Βουκουρέστι που αγαπά το skateboard, στην Κορνηλία από το Βερολίνο που έχει νικήσει δύο φορές τον καρκίνο και στην Ελένη από τους Δελφούς που φωτογραφίζεται με παραδοσιακή φορεσιά η Νορότς επικεντρώνεται στο βλέμμα, στο ντύσιμο, στο περιβάλλον, θέλοντας να αναδείξει το πόσο πολύ διαφέρουν οι γυναίκες μεταξύ τους, αλλά και το πόσο ίδιες είναι.
Το πρότζεκτ μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει στη σελίδα του «The Atlas of Beauty» στο Facebook, στο Instagram και στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Η Νόροτς είναι 30 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο τραβώντας τις φωτογραφίες των γυναικών. Μέχρι στιγμής, η φωτογράφος έχει επισκεφθεί 45 χώρες και το πρότζεκτ έχει γίνει διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο.
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
- Το Ιράν απαντά στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ με επιθέσεις στον Κόλπο – Πώς φτάσαμε στον νέο κύκλο έντασης
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442