Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καρφιά» Ριμπερί κατά Πεπ: «Δεν είχε εμπειρία, μιλούσε πάρα πολύ»

«Καρφιά» Ριμπερί κατά Πεπ: «Δεν είχε εμπειρία, μιλούσε πάρα πολύ»

Ο Φρανκ Ριμπερί αποκάλυψε τα αισθήματα του για τον (πρώην πλέον) προπονητή του στην Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρντιόλα, και δεν έκρυψε την ανακούφιση του, που ο Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Γερμανίας. Ο Γάλλος σταρ, με συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό «Bild», αναφέρθηκε στα τρία χρόνια που ο Γκουαρδιόλα ήταν στον πάγκο της Μπάγερν και έκανε δριμεία κριτική στον Ισπανό τεχνικό:

Ο Φρανκ Ριμπερί αποκάλυψε τα αισθήματα του για τον (πρώην πλέον) προπονητή του στην Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρντιόλα, και δεν έκρυψε την ανακούφιση του, που ο Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Ο Γάλλος σταρ, με συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό «Bild», αναφέρθηκε στα τρία χρόνια που ο Γκουαρδιόλα ήταν στον πάγκο της Μπάγερν και έκανε δριμεία κριτική στον Ισπανό τεχνικό:

«Δεν είχε την εμπειρία. Είναι νέος προπονητής, που πίστεψε πως η Μπάγερν είναι η Μπαρτσελόνα. Μερικές φορές μιλούσε πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι πολύ απλό και μάλλον δεν το καταλαβαίνει», δήλωσε σχετικά ο Ριμπερί και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λάθη του Γκουαρντιόλα στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης και στον αποκλεισμό της Μπάγερν από τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ:

«Δεν γίνεται να μην ξεκινάς τον Μίλερ, ούτε να αφήνεις στον πάγκο τον Μπόατεγκ, αν και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του».

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντσελότι: «Είναι σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος προπονητής. Με τον Αντσελότι νιώθω μία αισιοδοξία και πάλι. Χρειάζομαι ανθρώπους όπως αυτός, ο Χάινκες ή ο Χίτσφελντ, με τους οποίους μπορώ να νιώσω απελευθερωμένος και με μεγάλο κίνητρο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024