Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κλοπ έδιωξε τον Σακό από την προετοιμασία της Λίβερπουλ

Ο Κλοπ έδιωξε τον Σακό από την προετοιμασία της Λίβερπουλ

Πρόβλημα από το... πουθενά προέκυψε στη Λίβερπουλ, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ έδιωξε τον Μαμαντού Σακό από τη συνέχεια της προετοιμασίας των «κόκκινων» στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο λόγος είναι ότι ο γερμανός προπονητής έχει ενοχληθεί έντονα από τη συμπεριφορά του γάλλου αμυντικού, ο οποίος δείχνει να είναι πάρα πολύ χαλαρός και να μην έχει τη σοβαρότητα που θέλει ο 49χρονος τεχνικός.

Πρόβλημα από το… πουθενά προέκυψε στη Λίβερπουλ, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ έδιωξε τον Μαμαντού Σακό από τη συνέχεια της προετοιμασίας των «κόκκινων» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο λόγος είναι ότι ο γερμανός προπονητής έχει ενοχληθεί έντονα από τη συμπεριφορά του γάλλου αμυντικού, ο οποίος δείχνει να είναι πάρα πολύ χαλαρός και να μην έχει τη σοβαρότητα που θέλει ο 49χρονος τεχνικός.

Μάλιστα το περιστατικό που ξεχείλησε το ποτήρι και οδήγησε στην… τιμωρία συνέβη κατά τη διάρκεια ξενάγηση της ομάδας στις φυλακές του Αλκατράζ, όταν την ώρα που ο Κλοπ έκανε δηλώσεις στην κάμερα, ο Σακό πήγε από πίσω του και άρχισε να κάνει γκριμάτσες.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Κλοπ αφού μια μέρα μετά ενημέρωσε τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό πως πρέπει να μαζέψει τα πράγματα του και να επιστρέψει στην Αγγλία όπου θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Πλέον το μέλλον του στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ είναι αβέβαιο αφού θα χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024