Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέταρτος στον κόσμο ο Καραλής στο επί κοντώ

Τέταρτος στον κόσμο ο Καραλής στο επί κοντώ

Μπορεί αυτή τη φορά να μην κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, όμως ο νεαρός Εμμανουήλ Καραλής αντιμετωπίζοντας αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έδειξε ότι αποτελεί το μέλλον του αθλήματος. Ο -μόλις πριν από λίγες μέρες- πρωταθλητής Ευρώπης του επί κοντώ στην κατηγορία των Παίδων, ρίχτηκε και στη «μάχη» σε επίπεδο Εφήβων και κατέλαβε την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.

Μπορεί αυτή τη φορά να μην κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, όμως ο νεαρός Εμμανουήλ Καραλής αντιμετωπίζοντας αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έδειξε ότι αποτελεί το μέλλον του αθλήματος.

Ο -μόλις πριν από λίγες μέρες- πρωταθλητής Ευρώπης του επί κοντώ στην κατηγορία των Παίδων, ρίχτηκε και στη «μάχη» σε επίπεδο Εφήβων και κατέλαβε την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,10 με έγκυρο άλμα, πάλεψε στο 5,30, ύψος που πέρασε τελικά με την τρίτη προσπάθεια και στη συνέχεια πέρασε και τα 5,40 μέτρα.

Απέτυχε στα 5,45 δύο φορές και άλλη μια στα 5,55. Νικητής του αγώνα ήταν ο Αμερικανός Ντίκιν Βόλζ με 5,65, δεύτερος ο Αυστραλός Μάρσαλ με 5,55 και τρίτος ο παγκόσμιος πρωταθλητής παίδων του 2015 Αρμαντ Ντούπλαντις με 5,45.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024