Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε ως απαράδεκτη την επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ η ΕΟΚ

Επέστρεψε ως απαράδεκτη την επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ η ΕΟΚ

Στη δημοσιότητα έδωσε το κείμενο της επιστολής της διοίκησης του ΟΑΚΑ η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), με την οποία την καλεί να υπογράψει τη σύμβαση μίσθωσης εντός πέντε ημερών και παράλληλα να διακανονίσει ληξιπρόθεσμες οφειλές. Η ΕΟΚ, τα γραφεία της οποίας στεγάζονται στο ΟΑΚΑ, επέστρεψε ως απαράδεκτη για το ύφος και το περιεχόμενό της την επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ. Όπως ενημερώνει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΟΚ, κοινοποίησε την επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ στις Αθλητικές και Πολιτικές αρχές και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Στη δημοσιότητα έδωσε το κείμενο της επιστολής της διοίκησης του ΟΑΚΑ η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), με την οποία την καλεί να υπογράψει τη σύμβαση μίσθωσης εντός πέντε ημερών και παράλληλα να διακανονίσει ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Η ΕΟΚ, τα γραφεία της οποίας στεγάζονται στο ΟΑΚΑ, επέστρεψε ως απαράδεκτη για το ύφος και το περιεχόμενό της την επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ.

Όπως ενημερώνει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΟΚ, κοινοποίησε την επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ στις Αθλητικές και Πολιτικές αρχές και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ, στην οποία δημοσιοποιείται η επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ, αναφέρει: «Η ΕΟΚ επιστρέφει προς τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ ως απαράδεκτη για το ύφος και το περιεχόμενο την ακόλουθη επιστολή, την οποία και κοινοποιεί προς τις Αθλητικές και Πολιτικές αρχές και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή. «Παρακαλείσθε όπως εντός πέντε ημερών από τη λήψη της παρούσας, προσέλθετε στα γραφεία της Διοίκησης του Σταδίου για την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, σχέδιο της οποίας σας έχει αποσταλεί εδώ και πέντε μήνες και επί του οποίου μέχρι και σήμερα δεν έχετε προβάλλει αντιρρήσεις, αλλά και ούτε έχετε υπογράψει. Επίσης, παράλληλα με την υπογραφή οφείλετε να διακανονίσετε τις μέχρι σήμερα ληξιπρόθεσμες οφειλές σας για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα. Η τελευταία υπενθύμιση έγινε με το ως άνω σχετικό έγγραφό μας. Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να κινήσουμε τις κατά νόμο προσήκουσες διαδικασίες»».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024