Σούπερ Λιγκ: Πρωτάθλημα με τους ίδιους (περσινούς) όρους
Μένει ως έχει! Την απόφαση να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, έλαβε η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, η οποία ενέκρινε την υπάρχουσα προκήρυξη δίχως τις μεταβολές που πρότεινε η Nova. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος είχε προτείνει τη συμμετοχή του πρώτου της κανονικής περιόδου στα πλέι-οφ από τα οποία θα προέκυπτε και ο πρωταθλητής.
Μένει ως έχει! Την απόφαση να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, έλαβε η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, η οποία ενέκρινε την υπάρχουσα προκήρυξη δίχως τις μεταβολές που πρότεινε η Nova.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος είχε προτείνει τη συμμετοχή του πρώτου της κανονικής περιόδου στα πλέι-οφ από τα οποία θα προέκυπτε και ο πρωταθλητής. Παράλληλα, είχε αιτηθεί τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων σε μια πρώτη κίνηση για τη μείωση του αριθμού των ομάδων με φόντο τη βελτίωση του προϊόντος.
Αντί αυτών η προκήρυξη ορίζει πλέι-οφ με συμμετοχή του δεύτερου μέχρι και του πέμπτου της βαθμολογίας και τον υποβιβασμό δύο ομάδων, καθώς δεν θα υπάρξουν πλέι άουτ προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός όσων θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18.
Τέλος, εγκρίθηκε από το Δ.Σ. η εγγραφή των νέων μελών, των ΠΑΕ ΑΕΛ και Κέρκυρα, που εξασφάλισαν την άνοδό τους στην κορυφαία κατηγορία.
Οι «κανόνες» λοιπόν παραμένουν ίδιοι με πέρυσι, μια κίνηση της Λίγκας που δείχνει πως οι σχέσεις με την συνδρομητική τηλεόραση που αποτελεί και τον μεγαλύτερο χρηματοδότη του πρωταθλήματος, βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
- LIVE: Η κλήρωση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442