Σούπερ Λιγκ: Πρωτάθλημα με τους ίδιους (περσινούς) όρους
Μένει ως έχει! Την απόφαση να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, έλαβε η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, η οποία ενέκρινε την υπάρχουσα προκήρυξη δίχως τις μεταβολές που πρότεινε η Nova. Συγκεκριμένα, η εταιρεία κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος είχε προτείνει τη συμμετοχή του πρώτου της κανονικής περιόδου στα πλέι-οφ από τα οποία θα προέκυπτε και ο πρωταθλητής.
Μένει ως έχει! Την απόφαση να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, έλαβε η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, η οποία ενέκρινε την υπάρχουσα προκήρυξη δίχως τις μεταβολές που πρότεινε η Nova.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος είχε προτείνει τη συμμετοχή του πρώτου της κανονικής περιόδου στα πλέι-οφ από τα οποία θα προέκυπτε και ο πρωταθλητής. Παράλληλα, είχε αιτηθεί τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων σε μια πρώτη κίνηση για τη μείωση του αριθμού των ομάδων με φόντο τη βελτίωση του προϊόντος.
Αντί αυτών η προκήρυξη ορίζει πλέι-οφ με συμμετοχή του δεύτερου μέχρι και του πέμπτου της βαθμολογίας και τον υποβιβασμό δύο ομάδων, καθώς δεν θα υπάρξουν πλέι άουτ προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός όσων θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18.
Τέλος, εγκρίθηκε από το Δ.Σ. η εγγραφή των νέων μελών, των ΠΑΕ ΑΕΛ και Κέρκυρα, που εξασφάλισαν την άνοδό τους στην κορυφαία κατηγορία.
Οι «κανόνες» λοιπόν παραμένουν ίδιοι με πέρυσι, μια κίνηση της Λίγκας που δείχνει πως οι σχέσεις με την συνδρομητική τηλεόραση που αποτελεί και τον μεγαλύτερο χρηματοδότη του πρωταθλήματος, βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442