Μπουρούσης: «Μεγάλη η επιθυμία του ΠΑΟ, δεν ήθελα να ρισκάρω»
Για την απόφασή του να γυρίσει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιάννης Μουρούσης, στο περιθώριο του AegeanBall Festival που έγινε στη Σύρο. Ο διεθνής σέντερ παραδέχθηκε ότι απέρριψε πρόταση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
Για την απόφασή του να γυρίσει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιάννης Μουρούσης, στο περιθώριο του AegeanBall Festival που έγινε στη Σύρο. Ο διεθνής σέντερ παραδέχθηκε ότι απέρριψε πρόταση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ:
Για την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Συνειδητά γύρισα. Ήμουν πέντε χρόνια στο εξωτερικό. Έχω γίνει καλύτερος παίκτης πνευματικά, λόγω εμπειρίας. Με εμπιστεύτηκαν η διοίκηση και η ομάδα. Έχουν παίξει τόσοι αστέρες στον Παναθηναϊκό. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ αυτή την ομάδα».
Για τις προτάσεις από το ΝΒΑ και αν τον πλησίασαν οι Ουόριορς: «Αληθεύει. Είχα πρόταση και από άλλες δύο ομάδες στο ΝΒΑ. Δεν ήθελα να το ρισκάρω και να πάρω μονοετές συμβόλαιο. Η επιθυμία του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που μιλήσαμε. Εάν ήθελα να πάρω το μεγάλο συμβόλαιο θα πήγαινα σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και του εξωτερικού».
LIVE: Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Ο ΟΦΗ δεν ξεχνά τον μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ καθώς είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του. Είχε πάρει Κύπελλο και το 1987 με τον Ολλανδό στον πάγκο του.