Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι» από την ΑΕΚ και ματαίωση στη συνάντηση των μεγάλων

«Όχι» από την ΑΕΚ και ματαίωση στη συνάντηση των μεγάλων

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε ακόμα μια προσπάθεια των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου γα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν όσα αφορούν το άθλημα στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΠΣ Ηρακλείου, υπήρξε ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι δεν θα παρευρεθεί στη συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, η οποία εν τέλει ματαιώθηκε.

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε ακόμα μια προσπάθεια των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου γα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν όσα αφορούν το άθλημα στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΠΣ Ηρακλείου, υπήρξε ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι δεν θα παρευρεθεί στη συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, η οποία εν τέλει ματαιώθηκε.

Μάλιστα η ΕΠΣΗ εκφράζει δυσφορία για την απόφαση αυτή, αναφέρει πως η Ένωση «υπαναχώρησε» από τις αρχικές της θέσεις, ενώ ευχαριστεί τις υπόλοιπες ΠΑΕ που δέχτηκαν να γίνει αυτή η συνάντηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Με θλίψη και δυσάρεστα συναισθήματα η ΕΠΣ Ηρακλείου έλαβε σήμερα επιστολή από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με την οποία ενημερώνει ότι ο γενικός διευθυντής της κ. Αλέξης Δέδες δεν θα παρευρεθεί στην προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Ιουλίου συνάντηση κορυφής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δυστυχώς υπαναχώρησε στις αρχικές της θέσεις καθώς ο κ. Δέδες ήταν το τελευταίο διάστημα σε συνεχείς επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου για τα διαδικαστικά της συνάντησης. Μάλιστα ο κ. Δέδες είχε προτείνει ως ημέρα διεξαγωγής την Κυριακή 17 Ιουλίου και πάνω σε αυτό το πλαίσιο είχαν συμφωνήσει και οι υπόλοιπες ΠΑΕ για να γίνει η συνάντηση στο Ηράκλειο.

Δυστυχώς, μετά την αλλαγή στάσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί. Ως ΕΠΣ Ηρακλείου ευχαριστούμε θερμά τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αλλά και όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια που καταβάλαμε για να βρεθεί μια λύσης κοινής αποδοχής και συναίνεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως ΕΠΣΗ θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας όμως »…για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…»».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024