Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας σκέφτεται να παραιτηθεί υπέρ του διαδόχου
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί υπέρ του γιού του «τα επόμενα χρόνια» κοινοποίησε ο 82χρονος αυτοκράτορας της Ιαπωνίας, Ακιχίτο. Ο ίδιος, ο οποίος ανέβηκε στο θρόνο το 1989, φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να ασκεί τα καθήκοντά του, αν πρέπει να περιορίσει τις εμφανίσεις του, λόγω θεμάτων υγείας.
Την πρόθεσή του να παραιτηθεί υπέρ του γιού του «τα επόμενα χρόνια» κοινοποίησε ο 82χρονος αυτοκράτορας της Ιαπωνίας, Ακιχίτο.
Ο ίδιος, ο οποίος ανέβηκε στο θρόνο το 1989, φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να ασκεί τα καθήκοντά του, αν πρέπει να περιορίσει τις εμφανίσεις του, λόγω θεμάτων υγείας.
Όπως σημειώνει το BBC, εφόσον τελικά παραιτηθει, θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο τα τελευταία 200 χρόνια.
Διάδοχός του Ακιχίτο είναι ο 56χρονος πρωτότοκoς γιος του Ναρουχίτο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!