Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

Ένα νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

Tρία άτομα μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης μετά από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ζήνωνος. Ο ένας από τους τραυματίες, που ήταν σε σοβαρή κατάσταση, κατέληξε στο νοσοκομείο.

Tρία άτομα μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στις 16:45 στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ζήνωνος, κοντά στην Ομόνοια.

Ο ένας από τους τραυματίες, που ήταν σε σοβαρή κατάσταση με σφαίρα στα πλευρά, κατέληξε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 47χρονο ομογενή από την Αλβανία.

Οι άλλοι δύο, που έχουν τραυματιστεί στα πόδια, είναι εκτός κινδύνου. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 53 και 57 ετών αντίστοιχα.

{{{ map }}}O δράστης, Ιρακινός κουρδικής καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες, διαπληκτίστηκε με τον 47χρονο, καθώς περνούσε έξω απο καφενείο της περιοχής, επειδή, όπως είπε, πείραξε την γυναίκα του.

Στην συνέχεια έφυγε και επέστρεψε με ένα πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε τον 47χρονο, ο οποίος υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο, που ήταν εκεί την ώρα του καβγά, καθώς και ένας διερχόμενος πολίτης, ο οποίος βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Στο σημείο βρέθηκαν συνολικά έξι κάλυκες. Πέρα από τα τρία θύματα, σφαίρες κατέληξαν σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο και σε ψυγείο.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024