Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θερμή υποδοχή στη Λισαβόνα για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Θερμή υποδοχή στη Λισαβόνα για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Πλήθος κόσμου βγήκε στους δρόμους της Λισαβόνας για να υποδεχθεί τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης που επέστρεψαν στην Πορτογαλία. Με τη συνοδεία της πολεμικής αεροπορίας, το αεροσκάφος «Εουσέμπιο» που μετέφερε τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης προσγειώθηκε στις 12:40 τοπική ώρα (14:40 ώρα Ελλάδας) με καθυστέρηση σχεδόν μισής ώρας, ενώ έγινε δεκτό με αψίδες νερού στα χρώματα της Πορτογαλίας (πράσινο και κόκκινο). Οι πρώτοι που βγήκαν από το αεροπλάνο ήταν ο αρχηγός και σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, και ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, κρατώντας το τρόπαιο.

Πλήθος κόσμου βγήκε στους δρόμους της Λισαβόνας για να υποδεχθεί τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης που επέστρεψαν στην Πορτογαλία.

Με τη συνοδεία της πολεμικής αεροπορίας, το αεροσκάφος «Εουσέμπιο» που μετέφερε τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης προσγειώθηκε στις 12:40 τοπική ώρα (14:40 ώρα Ελλάδας) με καθυστέρηση σχεδόν μισής ώρας, ενώ έγινε δεκτό με αψίδες νερού στα χρώματα της Πορτογαλίας (πράσινο και κόκκινο).

Οι πρώτοι που βγήκαν από το αεροπλάνο ήταν ο αρχηγός και σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, και ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, κρατώντας το τρόπαιο.

Εντός του αεροσκάφους, το οποίο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, οι Πορτογάλοι διεθνείς που φορούσαν κοστούμια πόζαραν για μια φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Σε αυτήν οι 23 παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι πίσω από το τρόπαιο του EURO 2016, μπροστά από το οποίο ήταν τοποθετημένη μια φωτογραφία του Εουσέμπιο, του θρύλου του ποδοσφαίρου της χώρας που πέθανε τον Ιανουάριο του 2014.

Στη συνέχεια οι παίκτες και ο Σάντος επιβιβάστηκαν σε ένα διώροφο κόκκινο λεωφορείο, στο οποίο ήταν γραμμένη η λέξη «Πρωταθλητές», για να φτάσουν στο προεδρικό μέγαρο, το οποίο βρίσκεται στην άλλη άκρη της πορτογαλικής πρωτεύουσας, όπου ο Πρόεδρος της χώρας, Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, τους απένειμε τον τίτλο του «Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής».

Ακολούθως οι νέοι πρωταθλητές Ευρώπης θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της Λισαβόνας και θα παρουσιάσουν το τρόπαιο στους φιλάθλους τους σε μια «fan zone» που έχει εγκαταστασθεί στα βόρεια της πόλης.

Η Πορτογαλία κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σε μεγάλη διοργάνωση, 12 χρόνια μετά την ήττα από την εθνική Ελλάδας στον τελικό του EURO 2004 στη Λισαβόνα. Οι φίλαθλοι της ομάδας γιόρτασαν μέχρι αργά αυτή την επιτυχία στους δρόμους της Λισαβόνας και σε ολόκληρη τη χώρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024