Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιες ξένες σειρές θα μας συντροφεύουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

Ποιες ξένες σειρές θα μας συντροφεύουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού




Μαντώ Σιώμου

Το καλοκαιρινό τηλεοπτικό πρόγραμμα, ξεκίνησε δυναμικά και φέτος, με μερικές από τις πιο επιτυχημένες ξένες πρεμιέρες, όπως το Orange is the New Black, το Outcast και το Τhe Night of, και συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μας, με καινούργιες ακόμη πιο συναρπαστικές σειρές.

Mr. Robot

H Evil Corp έπεσε, και ο πολυαγαπημένος Mr. Robot επιστρέφει παρέα με τον νεαρό χάκερ, Έλιοτ Άλντερσον (Ραμί Μάλεκ). Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του USA Network, παρακολουθεί τις συνέπειες της κυβερνό-επίθεσης fsociety, στην πολυεθνική εταιρεία, και αποκαλύπτει την ψευδαίσθηση του ελέγχου. Από τις 13 Ιουλίου, η fsociety ήρθε για να μείνει.

Stranger Thing

Ταξιδεύουμε στη δεκαετία του 80′, όπου ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται μυστηριωδώς, σε μια φιλήσυχη πόλη της Ιντιάνα, όταν εμφανίζεται ένα κορίτσι με υπερφυσικές ικανότητες. Φίλοι, συγγενείς και αστυνομικοί, αναζητούν τα ίχνη του, ενώ συμβαίνουν διάφορα παράξενα και επικίνδυνα γεγονότα. Κάπου μεταξύ Twin Peaks και The X-Files, το Stranger Things σπάει την παράδοση του Netflix, και προκαλεί τρόμο και αγωνία… από τις 15 Ιουλίου. Στο ρόλο της μητέρας η Γουινόνα Ράιντερ.

Vice Principals

Δύο υποδιευθυντές παλεύουν μεταξύ τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη θέση του διευθυντή ενός λυκείου στην Αμερική. Μια μαύρη κωμωδία του HBO, με πρωταγωνιστές τους Ντάνι ΜακΜπράιντ και Γουόλτον Γκόγκινς, οι οποίοι υπόσχονται να μας χαρίσουν αστείρευτες στιγμές γέλιου και σαρκασμού. Η σειρά θα διαρκέσει μόνο δυο σεζόν, 18 επεισοδίων συνολικά, και θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου.


Shooter

Ο Ράιαν Φίλιπ, είναι ένας ελεύθερος σκοπευτής, ο οποίος κατηγορείται άδικα για τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ, την οποία και προσπάθησε να αποτρέψει. Κυνηγημένος πλέον, προσπαθεί να επιβιώσει και να καθαρίσει το όνομά του. Η νέα περιπέτεια του USA Network, θα κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Ιουλίου.

The Get Down

Μετά από 10 χρόνια γυρισμάτων, η σειρά τουΜπαζ Λούρμαν, μας μεταφέρει στους δρόμους του Μπρονξ, της Νέας Υόρκης, τη δεκαετία του ’70. Εκεί όπου μαι ομάδα εφήβων βρίσκει έκφραση μέσα από τη hip-hop, την punk και τη disco μουσική, αλλάζοντας τελικά τον χαρακτήρα της πόλης. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου στο Netflix.


The Strain

O 3oς κύκλος του The Strain, βρίσκει την Νέα Υόρκη να έχει υποκύψει ολοκληρωτικά, σε μια αρχαία επιδημία βαμπιρισμού, με την κυβέρνηση να έχει εγκαταλείψει τον πληθυσμό της πόλης, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει μόνος του. Πώς θα τελειώσει η μάχη ανάμεσα στους ανθρώπους και τα στρίγκοϊ, θα μαθουμε από τις 28 Αυγούστου στο FX.



You’ re the Worst

Ένας αποτυχημένος-εγωιστής συγγραφέας και μια αυτοκαταστροφική-ακατάστατη ατζέντης, με κατεστραμμένη προσωπική ζωή και οι δυο, ξεκινούν μια ελεύθερη σχέση η οποία στην πορεία περιπλέκεται… Με πρωταγωνιστές τον Κρις Γκιρ και την Άια Κας, ο τρίτος κύκλος της κωμικής σειράς του FX, επιστρέφει στις 31 Αυγούστου, με 13 επεισόδια.

entertainment.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024