Η Anytime αλλάζει το Χωροχρόνο στην ασφάλιση
Με το μότο «Ο καθένας μπορεί να ασφαλιστεί όταν θέλει, όπως θέλει, απ' όπου θέλει», η Anytime παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση την επόμενη διάσταση στην ασφάλιση.
Την επόμενη διάσταση στην ιδιωτική ασφάλιση παρουσίασε η Anytime σε ειδική εκδήλωση με τίτλο «Αλλάζουμε το Χωροχρόνο».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «Με την Anytime, ο «Χωροχρόνος» δεν έχει όρια! Ο καθένας μπορεί να ασφαλιστεί όταν θέλει, όπως θέλει, απ’ όπου θέλει… στη στιγμή! Τώρα, ο «Χωροχρόνος» επαναπροσδιορίζεται και αποκτά μια νέα διάσταση, για να ανταποκριθεί ακόμα πιο αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες και στις σημερινές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.
Η Anytime ορίζει με νέο τρόπο το Χώρο: Μέχρι τώρα η ασφάλιση αυτοκινήτου γινόταν χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αποστάσεις και τα χιλιόμετρα που διανύει ένα αυτοκίνητο. Τώρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αυτό ανατρέπεται.
Με το Buy The Mile, το νέο τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου με βάση τα χιλιόμετρα, όσοι οδηγούν λιγότερο πληρώνουν λιγότερα ασφάλιστρα! Αυτό γίνεται μέσω μιας ειδικής τηλεματικής συσκευής η οποία τοποθετείται στο αυτοκίνητο. Το Buy The Mile είναι μια μοναδική καινοτομία της Anytime και η ιδανική επιλογή για όσους κάνουν μέχρι 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο με το αυτοκίνητό τους.
Η Anytime ορίζει με νέο τρόπο το Χρόνο: Για την Anytime ο ασφαλιστικός χρόνος «μετράει» αλλιώς! Μέχρι τις 31 Ιουλίου, όσοι κάνουν νέο ετήσιο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου πληρώνουν για 11 μήνες και είναι ασφαλισμένοι για 12! Οι 11 μήνες γίνονται …12, για πάντα, καθώς η προσφορά θα ισχύει και σε κάθε ανανέωση της ασφάλειας.

Ξένη δημοσίευση
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά – Κοντά σε σπίτια οι φλόγες, μήνυμα από το 112
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας κατέθεσε ο Κεσσές στον Άρειο Πάγο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442