Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το 3ο Music Dream Festival στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Το 3ο Music Dream Festival στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

...

Το 3ο Music Dream Festival, ο ετήσιος πολιτιστικός θεσμός που μετρά χιλιάδες φίλους και διοργανώνεται από το μουσικό εργαστήρι «Η Οδός Ονείρων» του καθηγητή και μαέστρου κ. Γιάννη Γαβρά, επιστρέφει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 (στις 20.30) στο Άλσος Περιστερίου και φέτος έχει στόχο τη στήριξη και προώθηση του έργου του Φιλανθρωπικού Σωματείου Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Άλλωστε, σκοπός της διοργάνωσης κάθε χρόνο είναι να προκληθεί το ενδιαφέρον και η ευαισθησία των συμπολιτών μας για τις προσπάθειες ποιοτικής αναβάθμισης των συνθηκών ζωής παιδιών που χρήζουν κοινωνικής αρωγής, προστασίας και φροντίδας. Όλη η παραγωγή, από την αρχή ως το τέλος, στηρίζεται πάντα στην εθελοντική δράση των φίλων του μουσικού εργαστήριου «Η Οδός Ονείρων» και της Ορχήστρας των Ονείρων.

Η είσοδος στο Music Dream Festival είναι ελεύθερη με στόχο την ανάδειξη και τη διάδοση της έννοιας του εθελοντισμού και με σύνθημα «μια συναυλία από τα παιδιά για τα ΠΑΙΔΙΑ». Παράλληλα, στο χώρο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS, από όσους συμπολίτες μας έχουν τη δυνατότητα.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στις διαχρονικές δημιουργίες του Μίμη Πλέσσα από την «Ορχήστρα Των Ονείρων» του Μαέστρου κ. Γιάννη Γαβρά και την Παιδική Χορωδία της Ορχήστρας, καθώς και από τους ερμηνευτές Ρίτα Αντωνοπούλου, Άκη Δείξιμο, Μάγδα Βαρούχα, Γιώργο Βαρούχα, Ραφαέλα Πασβούρη, Θοδωρή Κυριακόπουλο, καθώς και από το 12χρονο Γιάννη Πολονύφη που διαβάζει τις νότες με τα μάτια της ψυχής. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Εθελοντικά θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης και γονείς από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.

Πληροφορίες: Μουσικό Εργαστήρι «Οδός Ονείρων» του κ. Γιάννη Γαβρά Τηλ. 210-2613589

entertainment.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024