
Οριστικά νοκ άουτ από τον ημιτελικό και ο Κεντίρα
Σημαντική απώλεια για την εθνική Γερμανίας, καθώς δεν θα παίξει ο Σάμι Κεντίρα στο ματς των ημιτελικών του EURO 2016, την Πέμπτη, κόντρα στη διοργανώτρια Γαλλία.
Σημαντική απώλεια για την εθνική Γερμανίας, καθώς δεν θα παίξει ο Σάμι Κεντίρα στο ματς των ημιτελικών του EURO 2016, την Πέμπτη, κόντρα στη διοργανώτρια Γαλλία.
Ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε στο ματς των προημιτελικών κόντρα στην Ιταλία και σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιοακίμ Λεβ, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους πρωταθλητές κόσμου στον (πρόωρο) τελικό κόντρα στους «τρικολόρ».
«Ο Σάμι θέλει να παίξει, αλλά δεν είναι δυνατό, καθώς έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό. Ελπίζω να νικήσουμε τη Γαλλία και να τον έχουμε στον τελικό», δήλωσε σχετικά ο Γερμανός εκλέκτορας.
Να σημειωθεί ότι η Γερμανία στο ματς με τη Γαλλία δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο, Ματ Χούμελς, και τον τραυματία, Μάριο Γκόμεζ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρίεψαν οι τιφόζι της Ferrari μετά την παρουσίαση της ηλεκτροκίνητης Luce – Έξαλλοι οι Ιταλοί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 27.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 27 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Απασφαλίσαμε τη βόμβα του χρέους
- Φάτοβιτς: «Το σκορ είναι 1-0 και τίποτα περισσότερο – Συνεχίζουμε δυνατά»
- Εντείνει την προσπάθειά του για τον Βασίλη Σπανούλη ο Άρης Betsson







