Οριστικά νοκ άουτ από τον ημιτελικό και ο Κεντίρα
Σημαντική απώλεια για την εθνική Γερμανίας, καθώς δεν θα παίξει ο Σάμι Κεντίρα στο ματς των ημιτελικών του EURO 2016, την Πέμπτη, κόντρα στη διοργανώτρια Γαλλία.
Σημαντική απώλεια για την εθνική Γερμανίας, καθώς δεν θα παίξει ο Σάμι Κεντίρα στο ματς των ημιτελικών του EURO 2016, την Πέμπτη, κόντρα στη διοργανώτρια Γαλλία.
Ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε στο ματς των προημιτελικών κόντρα στην Ιταλία και σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιοακίμ Λεβ, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους πρωταθλητές κόσμου στον (πρόωρο) τελικό κόντρα στους «τρικολόρ».
«Ο Σάμι θέλει να παίξει, αλλά δεν είναι δυνατό, καθώς έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό. Ελπίζω να νικήσουμε τη Γαλλία και να τον έχουμε στον τελικό», δήλωσε σχετικά ο Γερμανός εκλέκτορας.
Να σημειωθεί ότι η Γερμανία στο ματς με τη Γαλλία δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο, Ματ Χούμελς, και τον τραυματία, Μάριο Γκόμεζ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442