Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ψάχνοντας την Ντόρι» με τις φωνές των Θ.Αθερίδη - Δ.Παπαδοπούλου

«Ψάχνοντας την Ντόρι» με τις φωνές των Θ.Αθερίδη – Δ.Παπαδοπούλου

Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, οι ήρωες του «Ψάχνοντας τον Νέμο» επιστρέφουν. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η Ντόρι, το ξεχασιάρικο μπλε ψάρι που θυμάται τους γονείς της και αποφασίζει να τους αναζητήσει. Στην ελληνική μεταγλώττιση, βρίσκουμε ξανά τους Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρή Αθερίδη στους ρόλους […]

Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, οι ήρωες του «Ψάχνοντας τον Νέμο» επιστρέφουν.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η Ντόρι, το ξεχασιάρικο μπλε ψάρι που θυμάται τους γονείς της και αποφασίζει να τους αναζητήσει.

Στην ελληνική μεταγλώττιση, βρίσκουμε ξανά τους Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρή Αθερίδη στους ρόλους της Ντόρι και του Μάρλιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ψάχνοντας την Ντόρι» -το οποίο στην Ελλάδα θα προβάλλεται από την 1η Σεπτεμβρίου- έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο αμερικάνικο box office.

Η ταινία έχει συγκεντρώσει 538,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του αμερικάνικου box office, αφήνοντας πίσω του ταινίες όπως τον «Μεγάλο Φιλικό Γίγαντα» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον «Θρύλο του Τάρζαν».

Συγκεκριμένα, το τετραήμερο της 4ης Ιουλίου, το «Ψάχνοντας την Ντόρι» βρέθηκε στην κορυφή του αμερικάνικου box office με 41,9 εκατομμύρια δολάρια. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε «Ο θρύλος του Τάρζαν» με 38,1 εκατ. δολάρια. Το «The Purge: Election Year» συγκέντρωσε 30,9 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο «Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας» απέσπασε μόλις 19,6 εκατ. δολάρια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024