Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το Canadair που κάηκε στα Δερβενοχώρια - φωτογραφίες

Αυτό είναι το Canadair που κάηκε στα Δερβενοχώρια – φωτογραφίες

Τη δημοσιότητα βλέπουν τη Δευτέρα φωτογραφίες από τα συντρίμμια του Canadair που προσγειώθηκε χθες λόγω βλάβης και τελικά κάηκε, στην ευρύτερη περιοχή της Στεφάνης Βοιωτίας. Στο εμταξύ, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας παραμένουν οι δύο χειριστές του πυροσβεστικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο το πρωί της Κυριακής πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στα Δερβενοχώρια.

Τη δημοσιότητα βλέπουν τη Δευτέρα φωτογραφίες από τα συντρίμμια του Canadair 215 που προσγειώθηκε χθες λόγω βλάβης κοντά στη μονή Ζωοδόχου Πηγής, νοτιοδυτικά του σημείου όπου μαίνεται από το βράδυ του Σαββάτου η πυρκαγιά, στην ευρύτερη περιοχή της Στεφάνης Βοιωτίας.

Το αεροσκάφος, ένα από τα πλέον «γερασμένα» πυροσβεστικά, είχε απογειωθεί από την 111 Πτέρυγα Μάχης, την Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας.

Τελικά, κατά την αναγκαστική προσγείωσή του τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε.

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας συγκροτήθηκε Επιτροπή εμπειρογνωμόνων της Πολεμικής Αεροπορίας, που θα διερευνήσει τις συνθήκες και τα αίτια πρόκλησης του ατυχήματος.

Στο μεταξύ, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στην Αθήνα, παραμένουν οι δύο χειριστές του πυροσβεστικού αυτού αεροσκάφους.

Μιλώντας στο in.gr, αξιωματικός της ΠΑ είπε ότι ο ένας από τους δύο πιλότους έχει τραυματιστεί στη μέση του και ίσως τις επόμενες μέρες χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ ο δεύτερος είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται προληπτικά.

Τους χειριστές επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση.

Πέτρος Στεφανής

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024