Μέσι: «Δεν ξέρω αν έχω αποτύχει, πρέπει να κερδίσουμε τη Χιλή»
Ο Λιονέλ Μέσι, παρουσιάστηκε την ημέρα που γιόρτασε τα 29α γενέθλιά του,
στην συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Copa America Centenario.
Ακριβώς μετά τις κατηγορίες του, ενάντια στην ομοσπονδία της χώρας του
(AFA), που χαρακτήρισε «καταστροφική» την διοργάνωση ταξιδιών, σε αυτό
το Κύπελλο.
Ο Λιονέλ Μέσι, παρουσιάστηκε την ημέρα που γιόρτασε τα 29α γενέθλιά του, στην συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Copa America Centenario. Ακριβώς μετά τις κατηγορίες του, ενάντια στην ομοσπονδία της χώρας του (AFA), που χαρακτήρισε «καταστροφική» την διοργάνωση ταξιδιών, σε αυτό το Κύπελλο.
«Αυτό δεν είναι κάτι που συνέβη τώρα, είναι πολύ καιρός που συμβαίνουν πράγματα και δεν λέμε τίποτα. Ίσως έκανα λάθος τη στιγμή. Μου βγήκε, όπως το αισθάνθηκα». Η κριτική του μεγάλου αστέρα της Αργεντινής και της Μπαρτσελόνα, έγινε δημόσια την Πέμπτη, με αφορμή την καθυστέρηση αρκετών ωρών που υπήρξε στην πτήση που πήρε η ομάδα από το Χιούστον προς Νέα Υόρκη, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός με την Χιλή.
«Προτιμώ τώρα να σκέφτομαι μόνο τον τελικό και να μην απαντήσω στην AFA. Θα το κάνω όταν πρέπει. Εμείς δεν ζητήσαμε τίποτα επιπλέον αλλά και τίποτα λιγότερο, δηλαδή, να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε, ξεκούραστα και να προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι που θα παίξουμε».
Αυτός θα είναι ο τέταρτος τελικός του Μέσι με την Αργεντινή, έχοντας χάσει τους τρεις που προηγήθηκαν, στο Μουντιάλ του 2014 και στα Copa America του 2007 και 2015.
«Δεν ξέρω αν έχω αποτύχει, αλλά αν δεν κερδίσoυμε, ναι θα είναι μια μεγάλη απογοήτευση. Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία ευκαιρία, αλλά θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να νικήσουμε αυτό το Κύπελλο. Θα ήθελα να αλλάξει η ιστορία και να είμαι πρωταθλητής αυτή τη φορά».
Για την αντίπαλό της Αργεντινής, τη Χιλή, ο Μέσι είπε: «Τους ξέρουμε από πριν, αλλά είναι ένας τελικός, ένας διαφορετικός αγώνας από εκείνον στον όμιλο (κέρδισε η Αργεντινή με 2-1). Η Χιλή είναι μια ομάδα που πιέζει καλά, δεν σου επιτρέπει να παίξεις».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στα επίσημα του γηπέδου κατά τη διάρκεια του Αλ Νασρ – Αλ Χιλάλ με VIP φίλους της πρώτης να βρίσκονται περικυκλωμένοι από αντιπάλους με κοντάρια στα χέρια!
Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Τζέισον Κόλινς, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Έγινε γνωστός ως ο πρώτος παίκτης του NBA που δήλωσε ομοφυλόφιλος.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν με 126-97 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Game 5 των ημιτελικών της Δύσης, με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να πραγματοποιεί μια εμφάνιση για τα βιβλία της Ιστορίας του NBA.