Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιμπραϊμοβιτς: «Έκανα αυτήν την χώρα, πατρίδα μου»

Ιμπραϊμοβιτς: «Έκανα αυτήν την χώρα, πατρίδα μου»

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την θητεία μου στην εθνική Σουηδίας. Πρόκειται για μία όμορφη ιστορία, εάν αναλογισθούμε ότι ξεκίνησα από το γκέτο. Έκανα αυτήν την χώρα, πατρίδα μου»... Με αυτήν την φράση, αποχαιρέτησε την εθνική Σουηδίας, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αναφερόμενος στην αρχή της πορείας του από το προάστιο Ρόζενγκαρντ του Μάλμε όπου μεγάλωσε.

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την θητεία μου στην εθνική Σουηδίας. Πρόκειται για μία όμορφη ιστορία, εάν αναλογισθούμε ότι ξεκίνησα από το γκέτο. Έκανα αυτήν την χώρα, πατρίδα μου»… Με αυτήν την φράση, αποχαιρέτησε την εθνική Σουηδίας, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αναφερόμενος στην αρχή της πορείας του από το προάστιο Ρόζενγκαρντ του Μάλμε όπου μεγάλωσε.

«Πήρα πολλά» συνέχισε ο κορυφαίος επιθετικός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Βέλγιο, που ολοκλήρωσε την καριέρα του σε εθνικό επίπεδο με 62 γκολ σε 116 αναμετρήσεις και πρόσθεσε:

«Οντως, είναι δύσκολη απόφαση, αισθάνομαι μία απογοήτευση, όμως την ίδια στιγμή, είναι πολύ σημαντικό ότι παίξαμε στο EUJRO κι εκπροσωπήσαμε την Σουηδία στην Ευρώπη. Είμαι πολύ υπερήφανος. Ηταν ο τελευταίος αγώνας μου με την εθνική ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Βέλγος τερματοφύλακας, Τιμπό Κουρτουά, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον υψηλόσωμο άσο: «Είναι κρίμα που τελείωσε χωρίς να σκοράρει στο EURO. Ομως είμαι ευχαριστημένος που συμμετείχα τον τελευταίο αγώνα του. Είχε μία σπουδαία καριέρα με την εθνική Σουηδίας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024