
Ηλικιωμένη ζούσε με τον νεκρό γιο της στο σπίτι για περίπου 10 ημέρες
Σε παθολογικά αίτια αποδίδει, μέσω του in.gr, ο ιατροδικαστής Λάρισας Χρήστος Κραββαρίτης τον θάνατο του 62χρονου που βρέθηκε την Κυριακή νεκρός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του, στο Σέσκλο Μαγνησίας. Τον προσδιορίζει χρονικά τουλάχιστον επτά με δέκα ημέρες πριν την ανεύρεση της σορού του.
Σε παθολογικά αίτια αποδίδει, μέσω του in.gr, ο ιατροδικαστής Λάρισας Χρήστος Κραββαρίτης τον θάνατο του 62χρονου που βρέθηκε την Κυριακή νεκρός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του, στο Σέσκλο Μαγνησίας.
Τον προσδιορίζει χρονικά τουλάχιστον επτά με δέκα ημέρες πριν την ανεύρεση της σορού του.
Η έντονη δυσοσμία του πτώματος, εν μέσω και των υψηλών θερμοκρασιών, ανάγκασε τους γείτονες του θύματος να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, που βρήκε τη σορό του 62χρονου σε ύπτια θέση στο κρεβάτι του.
Όπως έγινε γνωστό, η 81χρονη αντιμετωπίζει άνοια και δεν ήταν σε θέση να ειδοποιήσει έγκαιρα τις Αρχές για τον θάνατο του γιου της, που και κατά την ΕΛ.ΑΣ. είναι αιφνίδιος και δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου προ δεκαημέρου ο άτυχος άντρας είχε μιλήσει για τελευταία φορά με την αδελφή του, που μένει στο ίδιο χωριό και φρόντιζε τον άνεργο 62χρονο και τη μητέρα τους.
Πέτρος Στεφανής
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Europa League που απασχολεί και τον Ολυμπιακό
- Σι: Μετά τον Τραμπ, φιλοξενεί τον Πούτιν στο Πεκίνο – Φωτογραφίες και βίντεο από τη θερμή υποδοχή
- Σάλος με τη γυμνή Σίντνεϊ Σουίνι και τον πύθωνα στο Euphoria – Rosalia, Σάρον Στόουν και απόλυτο χάος
- 3+1 λόγοι που αξίζει να επιλέξεις ηλεκτρική οδοντόβουρτσα
- ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ: Η πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση για μαθητές και γονείς
- Συναυλία για την ασφάλεια των τεχνικών – Αφιερωμένη στον Γιάννη Αρτόπουλο
- Public: Νέα εμπειρία θέασης με XL Τηλεοράσεις
- Τραγωδία στο Δαφνί: Τρόφιμος στραγγάλισε τον συγκάτοικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442