Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi SQ2 2017: Χρίσμα ισχύος

Audi SQ2 2017: Χρίσμα ισχύος

Χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση το μικρότερο SUV της Audi προβάρει ήδη τα διακριτικά S σπεύδοντας να αναμετρηθεί ως δοκιμαστικό πρωτότυπο με την πίστα του Nurburging.

Η ισχυρότερη εκδοχή του νέου μικρότερου SUV της Audi δηλώνει την εμφανώς πιο δυναμική παρουσία της από την πίστα του Nurburgring καθώς, νομοτελειακά θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στην γκάμα του Q2, αυξάνοντας τον αριθμό των S εκδόσεων της γερμανικής φίρμας.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά της η έκδοση SQ2 αναμένεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να αξιοποιήσει τον turbo τετρακύλινδρο κινητήρα του S3 αποδίδοντας 310 ίππους και συνδυάζοντας τη γενναιόδωρη ισχύ με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης.

Τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσουν αναβαθμίσεις στο πλαίσιο οι οποίες θα εγγυηθούν μια δυναμικότερη οδική συμπεριφορά, ένα ενισχυμένο σύστημα πέδησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Q2 διαθέτει ήδη το υψηλής αμεσότητας και σπορ προσανατολισμού σύστημα διεύθυνσης Progressive Steering το οποίο τοποθετείται στο S3.

Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις στελεχών της γερμανικής φίρμας το SQ2 αναμένεται, να διατεθεί σε τιμές ανάλογες του A3 Sportback με την αρχική τιμή της έκδοσης να προσδιορίζεται κοντά στα 42.000 ευρώ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχουν ενδείξεις και εσωτερικές πληροφορίες για μια RS έκδοση του Q2 η οποία θα δανειστεί τον πανίσχυρο πεντακύλινδρο του μεγαλύτερου RSQ3 απόδοσης 340 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024