UEFA: Κινήθηκαν οι πειθαρχικές διαδικασίες για το αλβανικό πανό
Τιμωρία αναμένει, κατά πάσα πιθανότητα, την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας, καθώς η UEFA θα ασχοληθεί διεξοδικά με την υπόθεση του πανό που ανήρτησαν οπαδοί της εθνικής ομάδας στον αγώνα του Euro 2016 εναντίον της Ελβετίας, εγείροντας θέμα «Τσαμουριάς».
Τιμωρία αναμένει, κατά πάσα πιθανότητα, την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας, καθώς η UEFA θα ασχοληθεί διεξοδικά με την υπόθεση του πανό που ανήρτησαν οπαδοί της εθνικής ομάδας στον αγώνα του Euro 2016 εναντίον της Ελβετίας, εγείροντας θέμα «Τσαμουριάς».
Μετά τη σχετική καταγγελία της ΕΠΟ και του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ξεκίνησε τις προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες, με την αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να κατηγορείται για παραβίαση του Αρθρου 16 του πειθαρχικού κώδικα.
Όπως έγινε γνωστό από την UEFA, η υπόθεση θα εξεταστεί από την Επιτροπή Ηθικής και το Πειθαρχικό Όργανο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην επόμενη τακτική συνεδρίαση, που έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442