Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε η ομιλία Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο της Κρήτης

Αναβλήθηκε η ομιλία Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο της Κρήτης

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου ομιλία του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο της Κρήτης, λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που ξεκίνησε νωρίτερα έξω από το χώρο όπου θα πραγματοποιούνταν η εκδήλωση.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου ομιλία του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο της Κρήτης,στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις».

Έξω από την αίθουσα Ανδρόγεω, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, δημιουργήθηκε μικροένταση από αντιεξουσιαστές και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υπήρξαν αντεγκλήσεις με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ .

Τελικά αποφασίσθηκε από τους διοργανωτές η αναβολή της πολιτικής εκδήλωσης.

Το πρωί ο υπουργός επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ηρακλείου Β.Λαμπρινό με τον οποίο συζήτησε εργασιακά θέματα και ειδικότερα θέματα προσλήψεων και προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο Επιμελητήριο όπου συναντήθηκε με στελέχη. Έξω από το Επιμελητήριο ήταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με τους συγκεντρωμένους να εκφράζουν την αγανάκτηση τους, όπως τόνισαν, για την πλήρη ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024