Συναγερμός στην Αστυνομία του Ντάλας, καθώς όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, ακούστηκαν πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο Λοβ Φιλντ της πόλης. Το περιστατικό γνωστοποίησε η διεύθυνση του αεροδρομίου με Tweet, στις 12:15 το μεσημέρι της Παρασκευής (20:15 ώρα Ελλάδας).
Συναγερμός στην Αστυνομία του Ντάλας, καθώς όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, ακούστηκαν πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο Λοβ Φιλντ της πόλης. {{{ map }}} Το αεροδρόμιο βρίσκεται 10χλμ βορειοδυτικά της πόλης.
Το περιστατικό γνωστοποίησε η διεύθυνση του αεροδρομίου με Tweet, στις 12:15 το μεσημέρι της Παρασκευής (20:15 ώρα Ελλάδας).
Αργότερα κυκλοφόρησε βίντεο, όπου άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου σημαδεύει με το όπλο του, ενώ ακούστηκαν και πυροβολισμοί.
Σύμφωνα με το NBC 7 του Σαν Ντιέγκο, ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στην ενημέρωση που έκανε η Αστυνομία αναφέρεται ότι ένας αστυνομικός πυροβόλησε άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να σπάσει το παράθυρο ενός αυτοκινήτου στο χώρο στάθμευσης.
Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, επιτέθηκε εναντίον της γυναίκας των παιδιών του, η οποία ήταν στο Ι.Χ. όχημα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα