Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Μοιραία κατάληξη είχε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο καυγάς ενός ζευγαριού στη Δαματριά Ρόδου. Tην ώρα που τα δύο ανήλικα παιδιά τους ήταν στο σπίτι, τριανταενάχρονος τραυμάτισε την 33χρονη σύζυγό του, χτυπώντας τη δύο φορές με μαχαίρι. Καθώς οι διασώστες του ΕΚΑΒ παραλάμβαναν τη γυναίκα, ο 31χρονος τη μαχαίρωσε και τρίτη φορά. Ο δράστης κλείστηκε στο σπίτι του, όπου κατέφτασε και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα.

Μοιραία κατάληξη είχε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο καυγάς ενός ζευγαριού στη Δαματριά της Ρόδου, στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων.

Tην ώρα που τα δύο ανήλικα παιδιά τους ήταν στο σπίτι, τριανταενάχρονος τραυμάτισε την 33χρονη σύζυγό του, χτυπώντας την αρχικά δύο φορές, μία στην κοιλιά και μία στον αντίχειρα, με μαχαίρι λάμας 13 εκατοστών.

Στη συνέχεια, την ώρα που διασώστες του ΕΚΑΒ παραλάμβαναν τη γυναίκα, ο 31χρονος τη μαχαίρωσε και τρίτη φορά, πάλι στην κοιλιά.

Ο δράστης κλείστηκε μέσα στο σπίτι του, όπου κατέφτασαν άνδρες της ΟΠΚΕ, του ΑΤ Ιαλυσού και της Ασφάλειας Ρόδου, καθώς και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (01.55), αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στον θώρακα με κυνηγετική καραμπίνα.

Η 33χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα και οι εντάσεις μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα ήταν συχνές.

Στο σπίτι βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν το μαχαίρι με το οποίο ο δράστης και αυτόχειρας τραυμάτισε τη σύζυγό του, το όπλο που χρησιμοποίησε και άλλα δύο κυνηγετικά όπλα, γυάλινα βάζα με 102 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς και δύο ναρκωτικά χάπια.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024