Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Έλεγχοι σε φαρμακεία μεγάλων νοσοκομείων για ενδεχόμενη υπεξαίρεση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι σε φαρμακεία μεγάλων νοσοκομείων της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και το Θεαγένειο - απαντά το υπουργείο Υγείας, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με καταγγελίες για υπεξαίρεση φαρμάκων υψηλού κόστους από το νοσοκομείο και προώθησής τους στο εξωτερικό.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι σε φαρμακεία μεγάλων νοσοκομείων της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και το Θεαγένειο – απαντά το υπουργείο Υγείας, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με καταγγελίες για υπεξαίρεση φαρμάκων υψηλού κόστους από το νοσοκομείο και προώθησής τους στο εξωτερικό.

Το υπουργείο Υγείας επισημαίνει, ότι από την προηγούμενη εβδομάδα το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας- Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, έχει ξεκινήσει ελέγχους που αφορούν όλο το σύστημα διακίνησης και διαχείρισης των φαρμάκων υψηλού κόστους.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα, με εντολή του υπουργού Υγείας, μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο γενικός εΕπιθεωρητής του ΣΕΥΥΠ, Σταύρος Ευαγγελάτος, προκειμένου να συντονίσει τους ελέγχους που διενεργούνται στα νοσοκομεία της Β.Ελλάδος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024