Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διορία 24 ωρών στην ΠΑΕ Ηρακλής να απαντήσει στον Γερμανό αγοραστή

Διορία 24 ωρών στην ΠΑΕ Ηρακλής να απαντήσει στον Γερμανό αγοραστή

Ο Γερμανός επιχειρηματίας, Κλάους Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος ενδιαφέρεται για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ηρακλής, έστειλε τελεσίγραφο με περιθώριο απάντησης ενός 24ώρου στον πρόεδρο του συλλόγου, Σπύρο Παπαθανασάκη, σχετικά με το αίτημά του. Διαβάστε την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που τον εκπροσωπεί...

Ο Γερμανός επιχειρηματίας, Κλάους Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος ενδιαφέρεται για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ηρακλής, έστειλε τελεσίγραφο με περιθώριο απάντησης ενός 24ώρου στον πρόεδρο του συλλόγου, Σπύρο Παπαθανασάκη, σχετικά με το αίτημά του.

Το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί αναφέρει:

«Μετά από 20 ημέρες εντατικής διαπραγμάτευσης, εμού και των νομικών μου, κ. κ. Καχριμάνη και Γκιώση, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής κ. Παπαθανασάκη, τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Παπαδόπουλο και των δύο νομικών συμβούλων της ΠΑΕ, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη σύμβαση μεταβίβασης των μετοχών αντιμετωπίζει τεράστιες νομικές και οικονομικές δυσκολίες τις οποίες, όμως, όπως γνωστοποιήσαμε στον κ. Παπαθανασάκη, έχουμε την δύναμη να αντιμετωπίσουμε.

Δυστυχώς ο καιρός περνά χωρίς δική μας ευθύνη σε βάρος του Ηρακλή και του δυναμικού λαού του που αγωνιά για το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας.

Δηλώνουμε ότι θα αναμένουμε την οποιαδήποτε απάντηση, έστω και αρνητική έως την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00 και στην συνέχεια θα τοποθετηθούμε ανάλογα.

Με εκτίμηση, Klaus Dieter Müller».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024